Pantsercoating.nl is onderdeel van Dynamic Polyester Center. Dynamic Polyester Center is een jong en dynamisch bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de kunststof branche. Vanwege de goede eigenschappen van Polyurea en de aansluiting die het heeft op onze bestaande werkzaamheden hebben we besloten hiermee aan de slag te gaan. We hebben de beschikking over een nieuwe Hotspray spuitmachine van Graco. Onze spuitmachine werkt op 220V en kan daardoor ook op locatie ingezet worden.

Veel mensen zijn nog niet helemaal op de hoogte over wat Polyurea precies is. Polyurea wordt aangebracht met een zogenaamde “hotspray techniek”. Dit betekent dat de spuitmachine de componenten opwarmt tot 75℃  voordat ze uiteindelijk vermengd en verspoten worden. Polyurea wordt onder hoge druk gespoten, namelijk 150bar. Doordat Polyurea zo reactief is droogt het binnen 10 sec.

Omdat de toepassing mogelijkheden eindeloos zijn willen wij ons product bekender maken in zowel de industrie als bij consumenten. Heeft u vragen over onze pantsercoating neem dan gerust contact met ons op.

17 januari 2017